‘KERST KLANKEN’ met het LEUSDENS MANNENKOOR

PROEF DE KERSTSFEER MET HEERLIJKE KERSTKLANKEN !

CONCERT

Zaterdagavond 21 december 2019 brengt het Leusdens Mannenkoor haar traditionele kerstconcert in de Marcuskerk van Leusden.

Het koor neemt u die avond mee in een klankvol en afwisselend programma om met elkaar te genieten van fijne zang en muziek en met elkaar de kerstsfeer te beleven. In een warme en ontspannen sfeer presenteert het koor samen met soliste, trompettist en pianist fijne kerstnummers om naar te luisteren en om mee te zingen.

Het concert ‘Kerst Klanken’ begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 is de Marcuskerk geopend voor publiek. Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar bij Primera (Hamershof), de Read Shop (Biezenkamp) en bij de koorleden. Via www.leusdensmannenkoor.nl zijn kaarten te reserveren.

POSITIEF

Het Leusdens Mannenkoor heeft dit jaar een positieve en kwalitatieve ontwikkeling ondervonden onder leiding van de dirigent Arie Perk en is gegroeid naar 44 leden.  Het recente herfstconcert ‘Papageno’ mondde uit in een waar zangfeest met een zeer positieve uitstraling naar het publiek.

De groei van het koor geeft aan dat de leden en aspirant leden het koor ervaren als een fijne en ontspannen tijdsbesteding in een prima sfeer. Versterking door nieuwe leden is nog zeer welkom. Kom gerust langs tijdens een repetitie op donderdag van 14 tot 16 uur en proef de ontspanning met fijne zang !

nieuwsoverzicht_2017_pdf_van_het_lmk_maart_2018.pdf
Downloaden