“BROTHERS  SING ON”  !!!!

Buurmannen Leusden en Amersfoort zingen samen !

Zaterdag 13 oktober staat De Koningshof in Leusden bol van mannenstemmen ! Het Leusdens Mannenkoor en het Amersfoorts Mannenkoor voeren dan een gezamenlijke vocale act op.

Ruim 70 mannenstemmen laten hun geluid die avond naar het publiek schallen. Een belevenis op zich voor liefhebbers van koormuziek. Een regelrechte uitdaging voor ieder die een avond wil genieten van klanken en muziek. Het culturele leven in Leusden verrijkt zich hier met een fijne vorm van samenwerking die bijdraagt aan een goede verbinding tussen beide buurgemeenten. Een avond om niet te missen dus ! Tijdens het concert, waarbij beide koren afzonderlijk en samen optreden doen ook de sopraan Laurie Huurdeman, de pianisten Arjan Verrips en Martin Lorijn van zich horen. Ook de beide dirigenten, Bert Eerden en Paul Michèl Tijssen presenteren zich om het geheel in goede muzikale banen te leiden. Een prachtige samenwerking dus tussen gemeentelijke zangbuurmannen !

De beide koren rekenen dan op veel aandacht van het publiek en een goed gevulde Koningshof om beide koren in hun klanken aan te moedigen !

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera en de Readshop Leusden, via het formulier hiernaast en www.amersfoortsmannenkoor.nl of via de koorleden.