Mannenkoor nieuwe stijl

Vanaf januari 2019 maakt het Leusdens Mannenkoor een nieuwe start in een nieuwe formule en met een nieuwe dirigent. Dit biedt een unieke kans voor mannen om vanaf de opstart in een nieuwe opzet te gaan zingen. En wel op de middag.

Kerstconcert "Christmas Wonderland"

UITVERKOCHT
Het Kerstconcert 'Winter Wonderland' van LMK en muziekvereniging Lisiduna op zaterdag 22 december 2018 was voortijdig uitverkocht. In een gevulde Marcuskerk te Leusden werden kerstsfeer en kerstklanken geproefd door zang en muziek van Leusdens Mannenkoor en Lisiduna. Het publiek werd verrast door een aangepast repertoire en reageerde daar enthousiast op.

Inzameling oud papier

Het Leusdens mannenkoor zamelt op zaterdag 23 februari weer oud papier in. Bij de parkeerplaatsen naast de Marcuskerk aan de Asschatterweg 1 staat van 9.30 tot 12.00 uur een container.  Koorzangers nemen het oud papier in ontvangst. De inzameling vindt iedere laatste zaterdag van de maand plaats.