Mannenkoor nieuwe stijl

Vanaf januari 2019 heeft het Leusdens Mannenkoor een nieuwe start gemaakt in een nieuwe formule : repeteren op de middag, nieuwe dirigent en nieuw repertoire. 10 mannen maakten van deze gelegenheid gebruik door zich aan te melden als nieuw lid bij het koor.

GRATIS cursus koorzang voor mannen

Het Leusdens Mannenkoor biedt de mogelijkheid om de ontdekking en beleving van zingen zelf te ervaren en daagt mannen uit Leusden en regio hiervoor uit door middel van een

GRATIS CURSUS KOORZANG.

Vanaf donderdag 9 mei t/m donderdag 18 juli biedt het koor voor mannen die deze uitdaging oppakken, een gratis cursus koorzang aan.

OPEN REPETITIE VERNIEUWD KOOR

Het Leusdens Mannenkoor presenteert zich voor het eerst sinds haar vernieuwing begin 2019.

Het koor, met nieuwe dirigent en nieuw repertoire, is inmiddels gegroeid van 30 naar 42 leden.

Donderdag 18 juli, op de laatste repetitiedag voor de zomervakantie kan men kennismaken met het huidige koor en een deel van het repertoire voor het komende concert van 4 oktober.

Met de woorden :

‘Is ontspannen jouw ding ? Kom bij ons en zing !’ nodigt het koor iedere man uit de regio uit die wil beleven hoe ontspannen het is om met deze groep mannen vooral fijne en vrolijke klanken te laten horen.

Tijdens deze repetitie, die plaatsvindt van 14.00 tot 15.30 uur in het gebouw van de Marcuskerk aan de Asschatterweg te Leusden, kan men een repetitiedeel meemaken, een repertoiredeel horen en wat creatieve inbreng van de leden waarnemen. Het geheel wordt afgesloten met een drankje en een hapje.

Inzameling oud papier

Het Leusdens mannenkoor zamelt op
zaterdag 27 juli weer oud papier in.
Bij de parkeerplaatsen achter de Marcuskerk
aan de Asschatterweg 1 staat
van 9.30 tot 12.00 uur een container.
De leden nemen het oud papier in ontvangst.
De inzameling vindt iedere laatste zaterdag van de maand plaats.