ACTUEEL

MANNENKOOR NIEUWE STIJL !

ZINGEN OP DE MIDDAG !

Vanaf 1 januari maakt het Leusdens Mannenkoor een geheel nieuwe start in een nieuwe formule en met een nieuwe dirigent. Dit biedt een unieke kans voor mannen om vanaf de opstart in een nieuwe opzet te gaan zingen. En wel op de middag !

Met een verfrissend repertoire van licht vocale muziek en zang, een aangepaste uitstraling, de mogelijkheid om op de middag met elkaar te zingen, met ook een nieuwe dirigent, gaat het LMK het nieuwe jaar in ! Daarvoor zijn alle mannen, jong en oud, die willen gaan zingen of die al zingen van harte uitgenodigd en welkom om zich aan te sluiten bij deze unieke mogelijkheid.

Kom erbij ! Twijfel ? Gewoon doen ! Het ontspant en is een leuke (vrije) tijdsbesteding ! Zing je al ergens anders? Dit is een welkome aanvulling!

Meld je aan ! Op de website www.leusdensmannenkoor.nl vind je het aanmeldingsformulier. De aanmelding is vrijblijvend en verplicht niet. Bij voldoende aanmeldingen wordt er gestart op 1 januari en in de eerste repetities met elkaar een traject voorbereid om volgend jaar 1 of meer concerten in nieuwe vorm aan het publiek te presenteren. Vooralsnog wordt de repetitiekeuze gemaakt voor de donderdagmiddag of eventueel de woensdagmiddag. De repetities vinden plaats in het gebouw van de Marcuskerk aan de Asschatterweg te Leusden. Vragen ? Zie het contactmenu van de website. Gebruik het contactformulier of bel het contactnummer. Laat deze kans om aan te sluiten bij ontspanning en inspiratie niet schieten !

Ruim 1100 euro voor dagcentrum Lisidunahof

Het Benefietconcert, op 26 oktober 2017, van het Leusdens Mannenkoor (LMK) voor Lisidunahof Leusden heeft een bedrag van
€ 1131,11 opgeleverd ten behoeve van de aanschaf van materiaal voor het dagcentrum van jong dementerenden van de Lisidunahof. De symbolische uitreiking van de cheque vond plaats door Thijs de Haan,
lid van het Mannenkoor en tevens vrijwilliger bij het dagcentrum.
Irene de Haan en haar team van de Lisidunahof toonden zich bijzonder verheugd met het overhandigde bedrag dat zeer welkom is om de benodigde materialen voor het dagcentrum te kunnen realiseren.
Het concert van het Mannenkoor vond plaats in een bijna volle Marcuskerk. Hierbij was ook de burgemeester van Leusden,
Gerolf Bouwmeester, beschermheer van het LMK, aanwezig.
Hij benadrukte in zijn toespraak het belang van deze vorm van ondersteuning binnen de samenleving van Leusden. Het concert werd door het mannenkoor uitgevoerd samen met de sopraan Laurie Huurdeman en pianist Arjan Verrips, onder leiding van Thom Winsemius, die sinds mei 2017 de vaste dirigent van het koor is. Het aanwezige publiek reageerde enthousiast op de gepresenteerde zang en muziek en ging, evenals de burgemeester, enkele keren met applaus staan om dit aan het koor te laten blijken. Een geslaagd concert en een mooie opbrengst voor een goed doel !